hometkdregelsinschriijvinglocatiecontactleden

 

Inschrijving

 

Je hebt besloten om je bij onze vereniging aan te sluiten; welkom bij onze taekwondovereniging.
Even wat regels op een rijtje waar jij je aan dient te houden:

Na één maand zijn wij verplicht om je in te schrijven bij de Taekwondo Bond Nederland.

 

Na één maand moet je over een Taekwondopak en beschermers beschikken. Dit is via ons te bestellen. Bescherming is namelijk noodzakelijk en verplicht bij Taekwondo.

 

De contributie wordt 2 keer per jaar betaald. Per keer betaal je voor een periode van 5 maand. De periodes lopen van september t/m januari en van februari t/m juli. De betalingen worden in de eerste week van september en in de eerste week van februari geïncasseerd.

 

Eventueel kan dit ook contant of via een periodieke opdracht via uw bankrekening naar rekeningnummer NL31 RABO 0181 6117 24 (Rabobank) ten name van Taekwondovereniging Breda onder vermelding van Contributie + naam lid.

 

Betaal je niet op tijd dan wordt € 5,- administratiekosten in rekening gebracht.

 

Staat men zes weken achter met de betaling van de contributie dan wordt men direct geroyeerd. Wil men terug komen dan dient men zich weer in te schrijven en is men € 10,- inschrijfgeld verschuldigd en de achterstand dient betaald te worden.

 

Het contributiebedrag is als volgt samengesteld:
€ 27,50 per maand
Indien meerdere personen uit 1 gezin trainingen volgen, krijgt (de jongste) het 3e lid 50 % korting en de 4e van het gezin gratis lidmaatschap tot de vereniging.


Eenmalig €25,00 euro inschrijfgeld

 

Beëindiging lidmaatschap:

Alleen schriftelijke opzeggingen worden in behandeling genomen via het postadres of via email van de vereniging. De opzegging moet minimaal één maand voor het verstrijken van betaalperiode zijn.

Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch met 1 periode verlengd.
NB. Mondelinge opzegging bij trainer of bestuurslid zijn ongeldig.

© Copyright 2015 Taekwondo Breda